Back to news archive

H&D Wireless blir medlem i Omlox, standarden för positionering i Industri 4.0

Stockholm, 25 november 2020 – H&D Wireless AB har gått med som medlem i PI Sweden (se.profibus.com) och är den första i Sverige att stödja Omlox (omlox.com) för att påskynda standardiseringen av positionering och digitalisering för smarta fabriker.

GEPS® (Griffin Enterprise Positioning Services) är en egenutvecklad H & D Wireless IoT molnplattform, som ger realtid positioneringstjänster med analys (RTLS och AI) och gör det möjligt för tillverkningsföretag att digitalisera, visualisera och optimera affärsprocesser i realtid. Flera GEPS pilotinstallationer har framgångsrikt varit igång sedan 2018 hos svenska stora fordons- och Industritillverkare. Genom att Omlox får ett ökande intresse hos stora europeiska industrierna som ramen för gemensamma API och standarder för positioneringsteknik i Smarta Fabriker, så ser H & D Wireless fram emot att samarbeta med hela ekosystemet och intressenter. Samarbete kring utbyggnaden av inomhus och utomhus positioneringsteknik kommer att möjliggöra ökat utbud, ytterligare kostnadsbesparingar och maximera effektiviteten för industrin kunder.

Läs hela Pressmeddelande <click>

omlox – the new standard paving the way to smart factories