Back to news archive

Volvo Cars beställer utbildning från H&D Wireless

Volvo Cars beställer utbildning från H&D Wireless

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB, har fått beställningar av Volvo Cars, VCC, på kurser inom området Sekvensbaserad Aktivitets- och Metodanalys (SAM). SAM fungerar som ett verktyg för att förbättra metoder vid manuellt arbete. Ordervärde ca. 0,2 MSEK.

H&D Wireless tillhandahåller nu även kurser i SAM med MTM-SAM certifierade lärare. SAM är elementartidsstudier som ger prestationsneutral, störningsfria, fackligt godkända och lättadministrerade tidsunderlag av manuell montering. Det är ett verktyg för kontinuerligt förbättringsarbete.

MTM föreningen i Norden är en ideell förening med uppgift att vara Nordens ledande inom standardisering och utveckling av metod och tidsättning för att maximera värdeökande tid av total tid som krävs i produktens framställning.

“Det är mycket spännande att vi nu även kan tillhandhålla kurser inom SAM. Med dessa kurser stärker vi vårt erbjudande till Volvo Cars och övriga industribolag.” – Pär Bergsten, VD och grundare H&D Wireless.

H&D Wireless har fått ökat intresse på grund av den pågående pandemin då flera företag utnyttjar möjligheterna med att vidareutbilda sin personal. H&D Wireless tjänster matchar de höga krav på effektivare metoder som industrin efterfrågar och behöver.