Back to news archive

JC Equipment beställer utveckling från H&D Wireless

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB, har till sitt produktområde Dalumverken fått en order från JC Equipment AB för ombyggnation och driftsättning av ett förpackningssystem. Ordervärdet är cirka 0,15MSEK

H&D Wireless AB, har till sitt produktområde Dalumverken fått i uppdrag att bygga om och driftsätta en helautomatiserad förpackningsanläggning inom fordonskem industrin. Ordervärdet är cirka 0,15MSEK. Uppdraget är det andra i en serie att utföras under 2022.

“H&D Wireless Dalumverken har i samarbete med slutkunden utvecklat flera innovativa lösningar som säkrat detta uppdrag” säger Jan Carlsson, ägare på JC Equipment AB.

Projektet kommer att påverka kassaflödet positivt under 2022.

Pressmeddelande