Back to news archive

Parker beställer tillverkningsutrustning från H&D Wireless

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB, har till sitt produktområde Dalumverken fått en order från Parker Hannifin AB avseende utveckling och tillverkning av en tillverkningsutrustning. Ordervärdet är ca 120ksek.

H&D Wireless AB, har till sitt produktområde Dalumverken fått en beställning från Parker Hannifin’s slipavdelning i Boråsfabriken. Beställningen avser ett monteringsbord med integrerad hydraulpress. H&D Wireless produktlinje Dalumverken har på senare tid erhållit ett flertal beställningar för olika delar av Parkers produktion och är med flera diskussioner om ytterligare projekt.

Ordervärdet för denna mindre order uppgår till ca 120 kSEK och bolaget planerar att leverera detta uppdrag under september 2022 vilket beräknas påverka kassaflödet positivt under perioden.

Pressmeddelande 

Läs mer om H&D Wireless Dalumverken 

QA vision control image