Back to news archive

Avnet Europe beställer IoT-moduler för 1,2MSEK av H&D Wireless

Avnet Europe beställer IoT-moduler för 1,2MSEK av H&D Wireless

Nasdaq First North Growth Market noterade H&D Wireless AB har erhållit en order från Avnet Europe BV, en ledande global leverantör av teknik för utveckling och tillverkning, vilket är en affärsenhet inom Avnet Inc. (Nasdaq: AVT). Ordern rör den trådlösa modulen SPB432 och kontraktsvärdet är cirka 1,2MSEK.

Slutkunden, som är en europeisk tillverkare, använder SPB432 i en bärbar terminal för industri och logistik samt handel för lagerkontroll. Avnet-Silica, som är del av Avnet Europ BV, har sedan 2012 erbjudit H&D Wireless produktportfölj för RF moduler till europeiska kunder med fokus på IoT för smarta hem, Industri 4.0 och trådlös multimedia som strömmande video och ljud eller trådlösa gateways. Ett framväxande segment för dessa moduler är inbyggda industridatorer, MedTech samt Elektrifieringen. I juni 2022 ingick bolaget ett större samarbetsavtal med Avnet, se PM 2022-06-21

Denna order beräknas påverka kassaflödet positivt under andra hälften av 2024.

Pressmeddelande