Back to news archive

Avnet beställer ytterligare utveckling för 0,5MSEK av H&D Wireless

Avnet beställer ytterligare utveckling för 0,5MSEK av H&D Wireless

Nasdaq First North Growth Market noterade H&D Wireless AB har erhållit en tilläggsorder från Avnet Embedded GmbH, en ledande global leverantör av teknik för utveckling och tillverkning, vilket är en affärsenhet inom Avnet Inc. (Nasdaq: AVT). Ordern rör det gemensamma IoT projektet som tidigare rapporterats 27 juni 2023. Ordervärdet är cirka 500KSEK

Avnet Embedded GmbH distribuerar elektroniska komponenter och lösningar inklusive programvara för IoT-applikationer. Avnet Inc som är moderbolaget och huvudbolag i koncernen som omsatte cirka 290 Miljarder SEK i 2022.

Den nu erhållna ordern på 500KSEK beräknas levereras under Q3 2024 och ge ett positivt kassaflöde under perioden.