Back to news archive

Extra bolagsstämma. Extra General Meeting

H&D Wireless kallar till extra bolagsstämma den 15 mars 2019 .  H&D Wireless convenes an Extra General Meeting on March 15, 2019.

Styrelsen i Nasdaq First North-listade H&D Wireless AB har beslutat att föreslå en extra bolagsstämman för att genomföra en nyemission om 2,5 M Euro för att stärka kassan inför en ökad marknadssatsning. Extra Bolagsstämma sker den 15 mars 2019.

H&D Wireless befinner sig i en mycket expansiv fas där några av Sveriges största industriföretag beställt bolagets flaggskeppsprodukter för produkter och tjänster som bygger på trådlös kommunikation för att knyta samman och optimera affärsprocesser och produktionsflöden. Produkten testas och optimeras nu hos flera ledande bolag inom verkstadsindustri samtidigt som ett par nya affärssegment har tagit fart.

Read full Press Release 

Read full Press Release (English)