Back to news archive

Nytt avtal med Scania

Scania väljer H&D Wireless IoT sensor för övervakning av lyftverktyg

H&D Wireless AB, har tillsammans med Scania ingått ett 12 månaders avtal för IoT tjänster. Sen juni 2017 har H&D Wireless en installerad pilot på Scania Smart Factory där nya system för digitalisering av fabriken testas. Nu går samarbetet in i en ny fas då H&D Wireless kommer att leverera Raven IoT Sensor Box827 lösning som produkt med tillhörande mobiltjänst till Scanias fabrik i Södertälje.

“H&D Wireless är en strategisk partner till Scania Smart Factory. Genom Raven IoT sensor Box827 får vi kontroll på hur vi utnyttjar vår lyftutrustning. Detta leder till att vi i första hand har möjlighet att planera underhåll effektivare. Vi kan göra det på ett enkelt sätt utan att behöva investera i infrastruktur.” Lars Hanson, Scania Smart Factory Lab

Läs hela pressreleasen

Read Press Release

Read more about Raven IoT Sensor Box827