Back to news archive

Teckningsperioden öppen till fredag kl 15

Teckningsperioden är öppen till och med fredag 12 april kl 15

H&D Wireless AB har, i samband med teckningsperioden för nyemissionen, beställt en uppdragsanalys från Analysguiden av Aktiespararna.  I den framgår en kassaflödesvärdering med riktkurs på 6,1 kronor per aktie i Bas-scenariot motsvarande 74 procent över teckningskursen, 3,5 kronor per unit vilket innehåller en aktie samt en teckningsoption. Teckningsoptionen berättigar till att teckna en aktie för 5,50kr under juni månad 2021.

Idag har H&D Wireless test- och pilotinstallationer med ledande tillverkning-, bygg- och bygguthyrningsföretag som Scania, Skanska och Cramo samt genombrottsbeställningar från transportföretaget Keolis och leklandet Exploria. H&D Wireless är också delaktiga i den smarta fabrikstestanläggning som Scania byggt i Södertälje. Denna utgör ett fantastiskt marknadsfönster och plattform för försäljning även mot andra industrikunder som besöker anläggningen.

Läs hela pressreleasen