Back to news archive

H&D Wireless i nytt samarbete

H&D Wireless deltar i ett nytt internationellt projekt för att skapa den digitala fabriken.

Nasdaq First North-listande H&D Wireless och Korea Institute for Advancement and Technology (KIAT), ingår i ett nytt Svensk-Sydkoreansk projekt, C-PALS som står för Cyber-Physical, Assembly and Logistics Systems. Övriga parter från Sverige är Ericsson, Scania och Kungliga Tekniska Högskolan (KTH). Projektet startar den 1 juli och pågår under 3 år.

Syftet med projektet är att utveckla teknik och tillämpningar för uppkopplad montering och produktionslogistik. Projektkonsortiet, där H&D Wireless ingår, är väl sammansatt och bedöms ha stor erfarenhet av internationella samarbeten och relevant marknadspositionering. Ett lyckat projektresultat kan bidra till att digitaliseringen av fabriker kommer att gå snabbare. För H&D Wireless innebär det ett kvitto på att bolagets teknik för att följa materialflöden med hjälp av kommunikation och positionering blir än mer tydlig inom fabriker som uppgraderar till industri 4.0 standars.

Läs hela pressreleasen