Back to news archive

Aktiespararna

Stora pengar i smart industri.

H&D Wireless har genom en unik tjänst positionerat sig starkt på en miljardmarknad i nästa generations industri.

H&D Wireless unika positionslösning för inomhus – och utomhusbruk, används av ledande lastbilstillverkare, byggföretag och ett stort bussbolag i Stockholm. H&D Wireless har ett egenutvecklat system, GEPS® (Griffin Enterprise Positioning Services), som erbjuder industrianpassad realtidspositionering för maskiner och utrustning.

– Den främsta fördelen med våra lösningar mot våra konkurrenter är att vi fokuserat på analys i realtid av affärsprocessen och inte bara ritar en prick på en karta. På det sättet kan vi leverera nyckeltal  tal till verksamheten, KPI, som kunderna inte tidigare haft, både i realtid och historiska data, för att förbättra processen långsiktigt eller larma när något är fel, säger Pär Bergsten, vd på H&D Wireless.

Läs hela intervjun