Back to news archive

Order från Mann Teknik

H&D Wireless erhållit 1,7MSEK order från Mann Teknik 

H&D Wireless AB, har till sitt produktområde MVV Industry LABS fått en order från Mann Teknik AB för att ta fram en ny generation av produktionstestutrustning för Mann Tekniks produktion. MVV Labs har tidigare utvecklat och tillverkat liknande utrustning till Mann Teknik i sin verkstad i Dalum och har nu alltså fått förtroendet för ytterligare utrustning. Ordervärdet är cirka 1,7MSEK. Beställningen kommer utföras i projektform och beräknas vara klart i februari 2020.

”Mann Teknik har jobbat i många år med MVV Labs och är mycket nöjda med flexibiliteten och kompetensen som finns och ser fram emot ytterligare bra leveranser” säger Markus Bäckström, VD på Mann Teknik AB.

Läs hela pressreleasen