Back to news archive

Aktiekväll med H&D Wireless – Linköping 6 feb

Aktiespararna Linköping 

Stora pengar i smart industri – H&D Wireless har genom en unik tjänst positionerat sig starkt på en miljardmarknad i nästa generations industri.

H&D Wireless unika positionslösning för inomhus – och utomhusbruk, används av ledande lastbilstillverkare, byggföretag och ett stort bussbolag i Stockholm. H&D Wireless har ett egenutvecklat system, GEPS® (Griffin Enterprise Positioning Services), som erbjuder industrianpassad realtidspositionering för maskiner och utrustning.

– Den främsta fördelen med våra lösningar mot våra konkurrenter är att vi fokuserat på analys i realtid av affärsprocessen och inte bara ritar en prick på en karta. På det sättet kan vi leverera nyckeltal  tal till verksamheten, KPI, som kunderna inte tidigare haft, både i realtid och historiska data, för att förbättra processen långsiktigt eller larma när något är fel, säger Pär Bergsten, vd på H&D Wireless.

Välkomna! 

https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/aktiekvall-med-dnb-fonder-insplorion-och-hd-wireless-pa-folkungaskolan-torsdagen-den-6

Lokalavdelning:Linköping
Typ av aktivitet:Aktieträff
Starttid:6 februari 2020, kl 18:30
Sluttid:6 februari 2020, kl 22:00
Pris:Kostnadsfritt
Plats:Folkungaskolans Aula