Back to news archive

MVV Industry Lab AB byter namn till H&D Wireless Dalumverken AB

MVV Industry Lab AB byter namn till H&D Wireless Dalumverken AB

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB, har bytt namn på sitt produktområde MVV Industry LAB till H&D Wireless Dalumverken AB. Dotterbolaget utvecklar och tillverkar utrustning till bland annat Mann Teknik och Precomp i sin verkstad i Dalum. Dotterbolaget ändrar man alltså namn för att visa kopplingen till H&D Wireless koncernen och dess produkter.

MVV Industry Labs AB, ett av dotterbolagen i MVV Holding AB gruppen som förvärvats av H&D Wireless under våren 2019. Dotterbolaget som ligger i Dalum bygger produktionsutrustning till större verkstadsbolag i västra Sverige. Beställningar utförs i projektform.

Verkstaden med en mängd maskiner för bearbetning till projekten används också tillsammans med en gaffeltruck för att demonstrera H&D Wireless ABs produkter Casat™ och GEPS© för inbjudna kunder, se gärna video på detta på web https://www.hd-wireless.com/products/geps/geps-industry/

H&D Wireless Dalumverken AB, eller Dalumverken i dagligt tal, har inte behövt stänga för Covid-19 utan alla projekt har rullat på även i något lägre takt, projekten sätter nu fart igen.

Pressmeddelande <click>

#GEPS #CASAT #IOT # PRODUKTIONSLÖSNINGAR