Back to news archive

No-Isolation ökar nu takten ytterligare med 0,7MSEK order

No-Isolation ökar nu takten ytterligare med 0,7MSEK order

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB (HDW), har som tidigare kommunicerats, valts som leverantör för en ny produktgeneration från det norska företaget No-Isolation. No-Isolation har valt Wi-Fi modulen SPB228 för sin högvolymsgeneration av Komp©, som har startat produktionen under hösten 2020 och nu ökar takten. Totala ordervärdet är på ca 85KUSD (ca 705 000 SEK) och kommer att levereras under Q4 2021- Q1 2022.

HDW har redan levererat höga volymer till No-Isolations båda första produkter, AV2© samt KOMP© under 2018, se pressmeddelande den 3 april 2018. Nu ökar No-Isolation takten av den nya generationen av KOMP© som ett resultat av en kraftig ökning av behovet av kommunikation med äldre och sjuka personer drivet av Covid-19 pandemin. Produktionen har startat hösten 2020 men har kommit igång långsamt också det ett resultat av pandemin. Nu ökar man takten igen.

AV2©, är No Isolations nästa generation telebaserade robot som skapats för att hjälpa barn och unga vuxna med långtidssjukdom att delta i deras vardag, samt Komp©, en lättanvänd kommunikationsenhet utvecklad för äldre personer och deras anhöriga. Komp är både en app och en fysisk enhet där nätverk (familjer/vänner) kan dela foton, meddelanden och videosamtal. Se även https://www.noisolation.com/se/

SPB228 med WLAN och Bluetooth är utvecklat med inriktning på ett brett spektrum av applikationer som:

· Hög prestanda och säkra industriella styr-och övervakningssystem och Gateways

· Konsumentelektronik som spel, surfplattor och och mobil datoranvändning

· Smarta hem-system med hög prestanda, inklusive video, ljud och säkerhet

HDWs produktlinje Connectivity med wireless moduler har fått förnyad fart under Covid-19 då flera kunder vill säkra upp utveckling och tillverkning med en Europeisk leverantör. No-Isolations volymökning har fördröjts av pandemin men uppskattas växa för att nå motsvarande ca 5 gånger den initiala volymen per månad under 2022. Intäkten från affären uppskattas som tidigare kommunicerats för H&D Wireless till 7-10MSEK över en 2-3 års period.