Back to news archive

Parker Hannifin beställer utveckling från H&D Wireless

Parker beställer utveckling från H&D Wireless

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB, har till sitt produktområde Dalumverken fått en order från Parker Hannifin för utveckling och installation av ett produktionssystem. Ordervärdet är cirka 0,4MSEK.

H&D Wireless AB, har till sitt produktområde Dalumverken fått i uppdrag att utveckla och leverera en avancerad visionutrustning till Parker Hannifins produktionsanläggning i Borås. Ordervärdet är cirka 0,4MSEK med möjlighet att kunna införas i flertalet monteringsstationer inom Parker.

“H&D Wireless Dalumverken presenterade en intressant lösning i hård konkurrens” säger Alfred Sahlberg, projektledare på Parker.

<Pressmeddelande>
https://investor.hd-wireless.com/nyheter/parker-bestaller-utveckling-fran-hd-wireless-90376