Back to news archive

Volymorder från Atlas Copco

H&D Wireless erhåller volymorder från Atlas Copco

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB har erhållit en initial volymorder på den trådlösa modulen SPB228 av Atlas Copco (OMX Stockholm Large Cap) Modulen är integrerad i en nyckelprodukt hos Atlas Copco med planerad livslängd på över 10 år. Ordervärdet är ca 850,000 SEK.

H&D Wireless produktportfölj består av moduler i världsklass till kunder med fokus på IoT, Industri 4.0 och trådlös multimedia. Ett framväxande segment för dessa moduler är också transportmarknad och inbyggda industridatorer. H&D Wireless produkter för inbyggnad, de trådlösa modulerna, är baserade på NXP-chips och hanteras av produktlinjen Connectivity på H&D Wireless. SPB228 är en Wi-Fi och Bluetooth combo modul kvalificerad för Industri temp.

Marknaden för trådlösa moduler förväntas växa till 25 miljarder enheter år 2025, enligt ABI Research. Av dessa enheter förväntas 20 miljarder vara kortdistans-IoT-applikationer, enligt en Ericsson Mobility-rapport under 2019, med en årlig tillväxttakt på 13 procent. H&D Wireless räknar med att den nya ordern kommer att levereras under 2022.

Denna information är sådan information som H&D Wireless AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 09:00CET den 2 december 2021.

Pressmeddelande