Back to news archive

H&D Wireless presenterar måndag 2 maj på Aktiedagen Stockholm

H&D Wireless presenterar måndag 2 maj på Aktiedagen Stockholm som arrangeras av Aktiespararna

H&D Wireless är verksam på en marknad som innefattar Internet of Things (IoT), RTLS (Real Time Location System) och Automatisering. Dessa marknader befinner sig i kraftig tillväxt och den snabba tekniska utvecklingen har potential att i grunden förändra affärsmodeller, industriella processer och konsumtion av tjänster.

H&D Wireless  inbjuder dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt
Passa på att ställa dina frågor till vår VD och grundare Pär Bergsten, genom att skicka ett sms till 079-3479845 eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

Var: Operaterrassen, Karl XII:s torg

När: Måndag 2 maj kl. 11.30

Mer information: https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/aktiedagen-stockholm-6

Vi streamar live och on demand via Aktiespararnas YouTube-kanal samt via aktiespararna.se