Back to news archive

H&D Wireless Dalumverken får fler kunder

H&D Wireless Dalumverken får fler kunder
Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB, har till sitt produktområde Dalumverken fått ett par mindre initiala orders från EuroForm AB samt LIW Innovation för utveckling och installation av ett par produktionssystem. Ordervärdet är totalt drygt 100 KSEK.

H&D Wireless Dalumverken AB har erhållit beställning för att leverera automationslösningar till Euroforms, www.euroform.se , produktmontering. Utrustningen omfattar förutom monteringslösningar även olika lösningar för kvalitetssäkring av processen.

H&D Wireless Dalumverken AB har också fått beställning från LIW Innovation, https://cozsnus.se,  som är en ny spelare med snabb expansion på konsumentmarknaden för snus. HDW skall montera, driftsätta och anpassa produktionsutrustning, för LIW Innovations snustillverkning, med hög grad av automation och flexibilitet för unika nischprodukter inom snustillverkning.

HDW bedömer att båda nya kunderna till produktområdet Dalumverken kommer att lägga tilläggsorders, vilket redan diskuteras, och beräknas öka totalt till 0,8-1Msek inom 12 månader.

#innovative #production #solutions #produktionssystem #industry4.0 #automation

Pressmeddelande: https://investor.hd-wireless.com/nyheter/hd-wireless-dalumverken-far-fler-kunder-102616

 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Pär Bergsten,
VD och koncernchef, H&D Wireless
Växel +46-8-55118460
Email: investors@hd-wireless.se Web: www.hd-wireless.com

Machine image