Back to news archive

H&D Wireless skriver ramavtal med Volvo AB värt 3,5Msek

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB, har för sitt produktområde Casat skrivit ett ramavtal med Volvo AB för gällande licenser under 24 månader för Casat4.0. Casat är utvecklat under många år åt bland annat Volvo och Parker. Nu har alltså H&D Wireless AB fått förtroendet av Volvo AB att fortsätta leverera Casat4.0 i Pentas fabrik i Vara som räknar med att öka användningen. Värdet av avtalet är ca 3,5Msek.
Avtalet är ett ramavtal där avrop kommer att göras med ett flertal separata beställningar. Antal användare av Casat 4.0 är planerat att öka på Volvo och totala intäkten av affären är stigande. Intäkten från affären uppskattas för H&D Wireless till 3,5MSEK över 2 års perioden eftersom avtalet gäller 2024 – 2025.

2023-12-15