Back to news archive

No-Isolation beställer radiomoduler för ca 250ksek

No-Isolation beställer radiomoduler för ca 250ksek

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB (HDW), har som tidigare kommunicerats, valts som leverantör av det norska företaget No-Isolation. Totala ordervärdet på den nya ordern är ca 250KSEK och kommer att levereras under Q2-Q3 2024.

HDW har sedan 2018 levererat volymer till No-Isolations båda produkter, AV2© samt KOMP©, se pressmeddelande den 3 april 2018 

H&D Wireless produktlinje Connectivity med wireless moduler har fått förnyad fart under och efter Covid-19 då flera kunder vill säkra upp utveckling och tillverkning med en Europeisk leverantör. No-Isolations volym uppskattas växa framöver. Leverans av den nya ordern som planeras under Q2-Q3-2024 och kommer påverka kassaflödet positivt under perioden.

2024-02-12

Pressmeddelande 

AV2©, är No Isolations nästa generation telebaserade robot som skapats för att hjälpa barn och unga vuxna med långtidssjukdom att delta i deras vardag, samt KOMP©, en lättanvänd kommunikationsenhet utvecklad för äldre personer och deras anhöriga. Se video för AV2  https://www.noisolation.com/av1