Back to news archive

H&D Wireless får beställning från Akwel Sweden

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB, har till sitt produktområde Dalumverken fått en order från Akwel Sweden AB avseende renovering av befintliga maskiner för tillverkning inom Automotive.
Ordervärdet är ca 220ksek.

Uppdraget är huvudsakligen montering, men även konstruktion och projektledning ingår.

H&D Wireless produktlinje Dalumverken har på senare tid erhållit ett flertal mindre beställningar med behov för snabba leveranstider för både nytillverkning och renovering av tillverkningsutrustningar och är med flera diskussioner om ytterligare projekt av varierande storlek i Väst-Sverige.

Ordervärdet för denna order uppgår till ca 220 kSEK och bolaget planerar att leverera detta uppdrag under hösten 2022 vilket beräknas påverka kassaflödet positivt under perioden.

Pressmeddelande

Machine image

Läs mer om H&D Wireless Dalumverken <click>

Innovative Production Solutions