Back to news archive

H&D Wireless Dalumverken har framgångsrikt modifierat en förpackningsmaskin från ett Stora Enso bolag

 

H&D Wireless Dalumverken har framgångsrikt modifierat en förpackningsmaskin från ett Stora Enso bolag (Österbergs) som ursprungligen gjorde påsförpackat kaffe till burkfyllda såser. Maskinen används av Örneborgs Delikatesser AB, producent för ett flertal av Skandinaviens största livsmedelsföretag och livsmedelsgrossister. Maskinen kan nu med minimal omställning hantera 3st olika kartongtyper och i en hastighet som överstiger maskinens teoretiska kapacitet,

Örneborgs Delikatesser AB, projektledare: “H&D Wireless Dalumverken har lyckats nå våra högt ställda krav om en takt på 120 enheter/minut, ärligt talat trodde vi inte det skulle vara möjligt. Vi är supernöjda!” se video

Läs mer om H&D Wireless Dalumverken:
https://www.hd-wireless.com/consultancy-services/manufacturing-engineering/dalumverken/

#Innovative #Production #Solutions