Back to news archive

No-Isolation beställer radiomoduler för ca 120ksek

No-Isolation beställer radiomoduler för ca 120ksek

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB (HDW), har som tidigare kommunicerats, valts som leverantör för en ny produktgeneration från det norska företaget No-Isolation. No-Isolation har valt Wi-Fi modulen SPB228 för sin Social Robot AV2 samt KOMP och nu ökar takten. Totala ordervärdet är på drygt 120 000 SEK och kommer att levereras under Q4 2023.

HDW har redan levererat höga volymer till No-Isolations båda första produkter, AV2© samt KOMP© under 2018, se pressmeddelande den 3 april 2018 Nu ökar takten på kommunikationsenheten KOMP©. Leveranser sker genom distributören ARROW, världens största distributör av elektronikkomponenter.

AV2©, är No Isolations nästa generation telebaserade robot som skapats för att hjälpa barn och unga vuxna med långtidssjukdom att delta i deras vardag, samt KOMP©, en lättanvänd kommunikationsenhet utvecklad för äldre personer och deras anhöriga. Se video för AV2  https://www.noisolation.com/av1

SPB228 med WLAN och Bluetooth är utvecklat med inriktning på ett brett spektrum av applikationer som:

  • Hög prestanda och säkra industriella styr-och övervakningssystem och Gateways
  • Konsumentelektronik som spel, surfplattor och och mobil datoranvändning
  • Smarta hem-system med hög prestanda, inklusive video, ljud och säkerhet

H&D Wireless produktlinje Connectivity med wireless moduler har fått förnyad fart under och efter Covid-19 då flera kunder vill säkra upp utveckling och tillverkning med en Europeisk leverantör. No-Isolations volymökning har fördröjts av pandemin men uppskattas växa framöver. Leverans av den nya ordern som planeras under Q4-2023 och kommer påverka kassaflödet positivt under perioden.

Pressmeddelande 

Stockholm, 2023-10-12